Najava: ekološka radionica
Najava: ekološka radionica
29.08.2021.
princ Mihailo i princeza Ljubica
DECA SA KOSOVA OTVORILA ŠESTI DEČJI FESTIVAL OPLENAC
19.09.2023.

Izbor za najlepši crtež i najveseliju fotografiju

Izbor za najveseliju fotografiju

Likovna kolonija je svake godine jedna od najpopularnijih aktivnosti na Festivalu. Prelep je prizor gledati više desetina dece kako sede u hrastovoj šumi, neko na ćebencetu, neko na jastučetu, i koncentrisano crtaju. Sa kolonije su nam za uspomenu svake godine ostajali prelepi radovi.

,,Svako dete je umetnik” rekao je davno Pablo Pikaso P. Picasso, a mi i ove godine naše umetnike nagrađujemo paketićima iznenađenja.

Ponesite svoj blok i pribor za crtanje i slikanje, ili ćemo mi obezbedili pribor, dok će se prelepi oplenački park postarati za inspiraciju.

Biramo 3 najlepša crteža i sve što je potrebno jeste:

  • da se mali umetnici dobro zabave stvarajući svoja umetnička dela na temu Oplenca,
  • da roditelji ostave svoj kontakt telefon na poleđini papira, kako bi naš žiri mogao da ih kontaktira.

3 najlepša crteža izabraćemo u toku dana i pobednike nagraditi na kraju Festivala (ukoliko pobednici ne budu prisutni, paketiće ćemo poslati poštom).

Pobedničke crteže objavićemo na ovom sajtu.

Učestvovanjem u izboru za najlepši crtež roditelji su saglasni da možemo da ih kontaktiramo putem broja telefona koji nam ostave, i da možemo da objavimo crtež njihovog deteta bez navedenog imena i prezima, osim ako to roditelj izričito želi. Zadržavamo pravo da sve crteže koji učestvuju u takmičenju koristimo u promotivne svrhe na našem sajtu, na društvenim mrežama i na drugim mestima na internetu, u štampanim materijalima, u medijima i na drugim javnim mestima, bez navođenja ličnih podataka.

Izbor najveselije fotografije

Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnog deteta. Dečji osmeh je vredniji od sveg novca na svetu. Zbog toga želimo da nagradimo najveseliju fotogradiju Dečjeg festivala Oplenac 2021.

Pravila su jednostavna:

  1. Fotografišite se na Dečjem festivalu,
  2. Okačite fotografiju na svoj otključan Instagram feed,
  3. Označite @oplenac.co.rs uz hashtag #dfo21.

3 najveselije fotografije po izboru našeg žirija nagradićemo poklon paketićima i objaviti na ovom sajtu.

Takmičenje traje do 15.9., a pobednike ćemo objaviti 17.9.

Učestvovanjem u izboru za najveseliju fotografiju roditelji su saglasni da fotografiju možemo koristiti u promotivne svrhe na našem sajtu, na društvenim mrežama i na drugim mestima na internetu, u štampanim materijalima, u medijima i na drugim javnim mestima, bez navođenja ličnih podataka.

Zarad bezbednosti dece na internetu, savetujemo da fotografije kojima se prijavljujete za takmičenje ne pokazuju lice vašeg ili tuđeg deteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *